dimarts, 16 d’abril del 2013

Cadet

CN Olot 14 – CN Sallent 9 (3-3 ; 2-3 ; 1-2 ; 8-1)
Dissabte13 d'abril de 2013

Partit molt dolent dels olotins que només van poder doblegar al CN Sallent en l’últim quart amb un parcial de 8 a 1.
Els locals no van jugar al nivell que saben i es van veure superats pel Sallent que basava el seu joc en llançaments de 5m. Només en l’últim quart, i després de provocar la tercera expulsió d’un dels llançadors, els olotins van poder superar als visitants.
Els olotins han de millorar molt la dinàmica dels últims partits si volen lluitar fins al final per un dels llocs de promoció.
Aquest partit ha de servir perquè els garrotxins vegin la importància que té la concentració en el moment de jugar, perquè contra un rival més fort no hi ha temps per poder arreglar les coses en l’últim quart.
El proper cap de setmana toca visitar al CN Vallirana, el partit d’anada va ser molt semblant al jugat dissabte passat contra el CN Sallent, esperem que hagin après com s'ha de sortir a jugar contra un equip inferior.

PONS, Lluc; RUIZ, Francesc; LUQUE, Fran (2); CRIBERO, Adrià; VENTOLÀ, Joan (6); BOIX, Martí (1); PUJOLAR, Marc; ABEL, Pau (5).