dimarts, 30 d’abril del 2013

Preferent Catalana Masculina

CN Igualada 12– CN Olot 12 (3-2; 2-3; 5-1; 2-6)
Dissabte 27 d'abril de 2013

Era important no perdre i el partit es presentava complicat per motius ben diversos. L’Olot tercer classificat visitava la piscina del CN Igualada 4t classificat i només un punt els separava.
El partit va començar molt igualat amb els visitants jugant bé, col•laborant molt amb el porter que debutava en la categoria i calia donar-li aquesta seguretat i  també realitzant un treball defensiu molt sacrificat.
En atac els olotins trobaven opcions per poder finalitzar i provocaven expulsions, però no estaven del tot fins en el  moment de marcar (baixa efectivitat).
A meitat del segon quart els locals van passar a defensar en zona i els jugadors olotins van tardar en reaccionar, facilitant molt la feina als igualadins. I a sobre en el tercer quart els jugadors olotins van desaparèixer de l’aigua encaixant un parcial de 5 a 1 quedant encara 8 minuts per disputar. Tot indicava que els olotins deixarien escapar el tercer lloc de la classificació més després de jugar el primer minut de l’últim quart i encaixar el 11 a 6.. Però una reacció heròica basada sobretot en un excel•lent treball defensiu i en una major efectivitat de cara a porteria van portar als garrotxins a empatar el partit.
Cal destacar l’actitud de l’equip i el nivell defensiu mostrat en moments puntuals del partit.
Aquest cap de setmana es farà l'últim desplaçament de la temporada a la piscina del CE Picornell.

REYES, Marc; EL OUARIK, Abdel; GUTIERREZ, Àngel (1); ROURA, David; BAÑOS, Izan (1); LOBATO, Abel; IBERN, Jan; PUERTO, Daniel; PLANA, Jesús (5); COLOMER, Sergi (3); ABEL, Arnau (2).