dimecres, 24 d’abril del 2013

Catalana Preferent Masculina

CWU Autònoma 13 – CN Olot 5 (3-2; 4-2; 4-1; 2-0)
Dissabte 20 d'abril de 2013

Els olotins es van veure superats pels universitaris que varen fer un partit perfecte, sense cap error fent valer l’experiència i el nivell dels seus jugadors.
Els visitants varen estar molt malament en defensa que en principi és un dels seus punts forts, però aquest dissabte no van poder aturar en cap moment l’atac universitari. Aquesta falta de contundència va donar moltes facilitats als locals per poder marcar.
En atac els olotins només van estar presents en els primers 16 minuts de partit on van marcar 4 gols i van generar 5 de les 7 exclusions a favor que van tenir en tot el partit. Es a dir, que en els últims 16 minuts la presència en atac dels olotins va ser testimonial marcant 1 gol i generant només dos expulsions a favor.
Els olotins s’allunyen molt del segon lloc en la classificació i tenen al quart i cinquè a només un punt. Ara s’ha de protegir aquesta tercera plaça que dóna lloc a classificar-se per la Copa Federació.

MARTÍN, Gilbert; ROURA, David; BAÑOS, Izan; LOBATO, Abel; REIXACH, Marc (1); IBERN, Jan; PUERTO, Daniel; PLANA, Jesús (3); PLANA, Ferran; COLOMER, Sergi (1); ABEL, Arnau.