dimecres, 24 d’abril del 2013

Cadet

CN Vallirana 7 – CN Olot 11 (0-1; 3-3; 1-3; 3-5)
Dissabte 20 d'abril de 2013

Els cadets olotins van guanyar un partit en el qual havien de reivindicar-se, ja que en el partit d’anada havien guanyat només per un gol i amb un parcial final de 6 a 1 patint més del compte.
Aquesta vegada no es van deixar sorprendre i van realitzar un partit molt seriós en defensa obligant a l’equip rival a definir sota pressió i moltes vegades a consumir el temps d’atac.
En canvi, en atac, els olotins no varen estar gaire encertats en la pressa de decisions fallant passades senzilles. Malgrat tot, s’ha de destacar una millora considerable en l’aportació ofensiva de tots els jugadors ja que fins a 6 jugadors diferents van marcar i tots ells van gaudir d’oportunitats per aconseguir-ho.
Com en el cas dels juvenils, el proper dissabte està en joc el segon lloc de la classificació, s’enfronten el CN Olot i el CN Martorell empatats a punts. En el partit d’anada els olotins van perdre per la mínima.

PONS, Lluc; RUIZ, Francesc; LUQUE, Fran (3); CRIBERO, Adrià (1);MARTÍ, Gerard; VENTOLÀ, Joan (5); RODEJA, Nil (1); BOIX, Martí (1); ABEL, Pau (1); ORTIZ, Pol.