dimarts, 16 d’abril del 2013

Juvenil

CN Olot 12 – CN Catalunya 5 (3-2 ; 3-0 ; 2-1 ; 4-2)
Diumenge 07 d'abril de 2013

Aquest era un partit per la reivindicació, després de l’empat de l’anada en el qual els olotins van estar per sota les seves possibilitats. En aquest els locals no es van deixar sorprendre, tot i no aconseguir jugar a un gran nivell i sent una mica irregulars els de la garrotxa van guanyar per un clar 12 a 5.
Els visitants no van tenir cap opció i només van estar dins del partit en els primers vuit minuts. Ja en el segon quart els garrotxins van sentenciar el partit amb un parcial de 3 a 0 i en els següents quarts van continuar ampliant l’avantatge.
En defensa els locals van corregir els errors comesos al partit d’anada (el boia va marcar només 1 gol mentre que en el d’anada en va fer 7). Això va permetre guanyar el partit malgrat la poca efectivitat en els llançaments.
Un altre fet a destacar és la participació golejadora, sis jugadors van marcar dels vuit jugadors de camp que varen jugar.

REYES, Marc; IBERN, Jan (5); LUQUE, Fran (1); VENTOLÀ, Joan (1); ABEL, Arnau (2); BOIX, Martí; COLOMER, Sergi (2); ABEL, Pau (1); ORTIZ, Pol.