dimarts, 16 d’abril del 2013

Juvenil

CN L’Hospitalet 13- CN Olot 17 (3-5 ; 1-3 ; 4-6 ; 5-3)
Dissabte 13 d'abril de 2013

A diferència del disputat per l’equip cadet pel matí, en aquest, els jugadors van sortir molt més concentrats per demostrar la superioritat que se’n deduïa del resultat d’anada.
Al principi tot i les baixes dels tres jugadors més grans, l’equip va aprofitar les facilitats que l’equip barceloní va donar. Aquests van començar amb una zona en M que els olotins van trencar amb facilitat, encertant en els llançaments exteriors i amb moviment continu.
Aquesta va ser la tònica de les tres primeres parts tancant el resultat en un còmode 8 a 14 que a principis de la quarta va eixamplar-se fins als 8 a 16. A partir de llavors va haver-hi una certa relaxació de tots els jugadors que va permetre als locals maquillar una mica el resultat final.
Val a dir que tots els membres de l’equip ja portaven a sobre un partit en una jornada de bojos que va exprimir les reserves físiques dels jugadors.
Amb aquest resultat els del CN Olot continuen lluitant per aconseguir una de les places que dóna dret a la lluita per a l’ascens a la divisió d’honor catalana de la categoria.

PONS, Lluc; REYES, Marc; IBERN, Jan (3); ORTIZ, Pol (2); LUQUE, Fran (4); CRIBERO, Adrià; VENTULÀ, Joan (2); ABEL, Arnau (4); BOIX, Martí; COLOMER, Sergi (1); ABEL, Pau (1)