dimarts, 8 de març del 2011

2a CATALANA FEMENINA

CN MOLINS DE REI 8–13 CN OLOT (1-6; 3-4; 2-1; 2-2)
Dissabte 06-03-2011

Tot i que era un tràmit superar al Molins, la victòria es feia necessària i imprescindible si és que es volia tenir opcions a assolir la quarta plaça del grup per disputar així un últim playoff i decidir la classificació final de la categoria.
Conscients que s’havia d’anar per feina i enllestir el matx com més aviat millor, les noies del CN Olot van sortir molt concentrades i mostrant l’efectivitat de cara el gol que calia, tal i com va reflectir el clar parcial del primer quart d’ 1 a 6 per les olotines.
A partir d’aquí el còmode avantatge que ja havien aconseguit, va permetre jugar amb tranquilitat, potser més de la què es volia, però donant opcions a totes les jugadores de l’equip i així anar progressant en l’evolució d’un joc més participatiu i global per part de totes.
Fou potser en l’útim període quan el relaxament no va permetre veure un joc tan atractiu com en els anteriors, no obstant el partit ja no tenia cap altre color que no fos el de l’Olot.
Ara ens espera el partit clau de la temporada. Si es guanya hi haurà continuïtat i aquest és l’únic objectiu amb el qual es centraran les jugadores del club. 

VENTOLÀ, Anna (6); DESEURA, Gemma (1); ALBELLA, Ester (2); CARRASCO, Paula (1); SANCHEZ, Marina; JAIME, Zaida; AGUSTÍ, Alba (3); ARGUILEA, Lorena; GARRIGA, Vanessa; AGUILERA, Beth; ALARCÓN, Sheila.