dimarts, 22 de març del 2011

ALEVÍ

CN MATARÓ 13 CN OLOT 0 (2-0; 1-0; 3-0; 3-0; 2-0; 2-0)
Dissabte 19 de març del 2011

Molt bona actitud dels petits del club. Tenint en compte que el rival era el més fort del grup, l'actitud de lluita i persistència al llarg del matx va ser molt notable.
Analitzant el partit, evidentment falta molt per aprendre, sobretot en atac i de cara a porteria ja que les opcions en van ser poques, però el fet d'evitar el tancament del marcador ja és una fita prou important per aquest equip tan jove.
Mantenir aquest esperit combatiu és un factor molt important per la nostra entitat, avesada normalment a fer front reptes impensables per a un club de les nostres característiques que encabit dins el marc del waterpolo català s'ha d'enfrontar molt sovint a clubs molt més estructurats.
Ara, finalitzada la primera volta, l'objectiu és millorar una mica els resultats d'aquesta segona davant dels mateixos clubs. Cal doncs, treballar intensament per aconseguir-ho.

CASADEVALL, Arnau; CONGOST, Jordi; RAZVAN, Iulian; PUJOLAR, Marc; AGUILERA, Ivan; RUBIO, Jordi; PONS, Lluc; CRIBERO, Adrià; ROMERO, Braian; COMA, Marc; COMA, Joan.