dimarts, 22 de març del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CN OLOT 12–11 CN RUBÍ B (2-6 ; 2-2 ; 3-2 ; 5-1)
Divendres 18-03-2011

Els olotins van entrar molt adormits en el partit, amb molt poca intensitat defensiva i sense saber decidir ni executar en atac.
Fou una falta de concentració tan evident, que als dos minuts del segon quart ja perdien 2 a 8 i tot feia pensar que seria una derrota d’aquelles que fan molt de mal.
Però sense fer un gran canvi a nivell ofensiu, els olotins, afectats per aquest 2 a 8, van millorar en la tasca defensiva i van ajustar les seves marques impedint deixar aquell espai fatídic que els atacants aprofitaven per decidir. La feina però, no estava acabada ni molt menys, calia aixecar 6 gols i a contra rellotge.
Els locals van entrar a l’últim quart amb un marcador de 7 a 10 per intentar fer l’heroica. Amb molt de coratge i una mica de sort, també s’ha de dir, van poder avançar-se 12 a 10 a falta de menys d'un minut ja només amb temps perquè els visitants marquessin el 12 a 11 definitiu.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (1); RAVIÑA, Cèsar (1); ALBELLA, Jordi (1); REIXACH, Marc; PLANA, Jesús (7); GASULLA, Miquel; SOY, Sergi (1); IBERN, Jan; ABEL, Arnau; BACH, Marc; AGUSTÍ, Jordi (1); COLOMER, Sergi