dimarts, 29 de març del 2011

FINAL DEL CAMPIONAT D’ESPANYA 2a DIVISIÓ FEMENINA (ZONA CATALUNYA)

SEMIFINAL: AE Sta Eulàlia 11 CN Olot 8 (4-2; 1-2; 4-2; 2-2)
3a i 4a PLAÇA: CN Badia 8 CN Olot 11 (2-2; 2-4; 3-2; 1-3)
Dissabte 26 i diumenge 27 de març del 2011

Molt bon campionat de les noies en aquesta primera experiència en fases d’ascens.
L’equip olotí va desplaçar-se, tant el dissabte com el diumenge, a les instal.lacions del AE Santa Eulàlia per disputar aquesta fase que determinava qui seria l’equip classificat per a la fase final d’aquest campionat que a finals d’abril donarà l’oportunitat de l’ascens a la primera divisió nacional.
Conscients de les seves capacitats, el primer partit, el de semifinals, es presentava com a tràmit, ja que les barcelonines havien dominat clarament tot el campionat i era molt difícil donar la sorpresa i la lògica deia que cauria del costat de les locals. Tot i així, l’exel.lent partit de les olotines, aconseguint fins i tot empatar en dues ocasions (4 a 4 i 5 a 5), va posar nervioses a les amfitriones que abans de començar el partit ho veien molt clar. Aquestes no van poder assegurar la victòria fins ben entrat el quart període, encara amb l’espant al cos, potser l’únic que han tingut en tota la temporada.
El segon partit, que era per determinar la tercera o quarta posició del grup, era un d’aquells que no t’hi jugues res, però que sempre vols guanyar per demostrar qui és el millor. A més les enfrontava amb el CN Badia, equip amb el qual tenien comptes pendents i que el dia anterior havia rebut un sever 20 a 5 en l’altra semifinal. 
Calia doncs, aprofitar aquestes avantatges i fer-les positives per a elles, calia jugar amb l’ansietat de les contràries. I així va ser.
Tot i començar fluixetes; una mica cansades del dia anterior, a poc a poc les jugadores del CN Olot van anar dominant el joc i el resultat, remantant-ho tot amb un 1 a 3 a l’última part que donava la definitiva tercera plaça del campionat, objectiu amb el qual van comença-lo. És va fer justícia respecte a la classificació de la fase regular.
En definitiva va ser un cap de setmana perfecte per a les waterpolistes olotines, que tenen un esperit lluitador que permet que sigui quin sigui l’equip que es presenta, es faci palesa aquesta característica que comença a ser la carta de presentació de l’equip.
Felicitats a totes!!!

(ambdós partits):  VENTOLÀ Anna , DESEURA Gemma , CEREZUELA Laia (3), NOGUÉ Vanesa  (2), ARGUILEA Lorena, ALBELLA Ester (5), MASSEGUR Bàrbar (4), GARRIGA Vanesa, ALARCÓN Sheila, FONT Laura (2), AGUSTÍ Alba (2), JAIME Zaida (1).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats noies i Àlex! a seguir així i a continuar endevant!!