dimarts, 15 de març del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CN OLOT 5–10 CN POBLE NOU (2-3 ; 0-3 ; 2-3 ; 1-1)
Dissabte 12-03-2011

Ja se sabia que seria un partit complicat i així va ser. Els olotins es van veure superats en tot moment pels visitants, un equip que a hores d'ara encara no ha perdut cap partit.
Malgrat la bona feina defensiva de l'equip, en el transcurs del partit els olotins no van poder superar en cap moment als barcelonins que amb molt bon treball en les transicions de l'atac a la defensa, van anul•lar qualsevol opció local d'acostar-se en el marcador.
La diferència física i d’entrenament va quedar marcada ja en el segon quart, on els olotins van necessitar agafar aire, fet que els barcelonins van aprofitar per fer un contundent 0 a 3 i ampliar la diferència que van saber administrar fins al final del partit.
Amb aquesta derrota el CN Olot perd la condició d'invicte a casa i a falta de 4 partits l’objectiu  acabar la temporada en una meritòria quarta plaça i mantenir les opcions per assolir la tercera fins al final, fet que donaria l'accès a les fases d'ascens.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (1); RAVIÑA, Cèsar; ALBELLA, Jordi (1); REIXACH, Marc; PLANA, Jesús (2); GASULLA, Miquel; SOY, Sergi; IBERN, Jan (1); ABEL, Arnau; BACH, Marc; AGUSTÍ, Jordi; COLOMER, Sergi.