dimarts, 29 de març del 2011

JUVENIL

CN MANRESA 8–7 CN OLOT (2-2; 1-0; 3-3; 2-2)
Diumenge 27-03-2011

Gran partit el jugat pels juvenils olotins en la seva visita a la capital del Bages. Aquest va estar marcat per la gran igualtat entre tot dos equips que van empatar tots els parcial a excepció del segon que van guanyar els locals per la mínima i va servir per emportar-se el partit al final.
Els dos equips van fer una bona actuació en defensa, prova d’això era els 3 a 2 amb el qual es va canviar de camp. El cansament dels últims dos quarts però, va obrir més possibilitats als atacants i això va propiciar veure més gols.
Al final del tercer quart els locals se'n van anar de dos gols i els olotins ja no van poder igualar en cap moment aquest el marcador fet que va resultar una de les claus del partit. Quan l'Olot s’apropava a un gol, els manresans ràpidament tornaven a ampliar l' avantatge. Si en algun moment els olotins haguessin igualat el partit segurament s’haguéssim emportat els dos punts per l’efecte psicològic que això hagués produït.
Malgrat el resultat i la derrota, s’ha de felicitar els jugadors olotins que en cap moment van renunciar a la victòria i van lluitar fins l’últim segon de partit, ja que fins i tot van disposar d’un últim llançament per igualar-lo.

MELNYK, Anton; COLOMER, Sergi (2); IBERN, Jan; EL OUARIK, Abdel (1); ABEL, Arnau (3); PUERTO, Daniel; REYES, Marc; GASULLA, Miquel (1); CHERNOV, Vladyslav; ROURA, David.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Video del partit:
http://www.youtube.com/watch?v=RiwT45sNRN4
Ja penjaré l'enllaç a les fotos quan estiguin pujades
Dew