2a Catalana Femenina

CN Olot 11 CN Badia 16 (2-6; 3-3; 5-4; 1-3)
Dissabte 26 de gener de 2013

Bon partit el que van disputar les olotines.
El Badia és un equip que encara té opcions a posar-se entre les quatre primeres i amb aquest objectiu venia a guanyar a Olot com si fos un tràmit i així ho va semblar després dels 8 primers minuts en un fatídic parcial desfavorable per les locals.
A partir d’aquí i amb l’orgull una mica ferit, el partit va canviar de torn i van ser les olotines que a poc a poc van anar eixugant la diferència fins al punt que en una jugada clau de l’última part van tenir l’opció de poder aconseguir posar-se només a dos gols en contra.
Amb la dinàmica a favor i 7 minuts encara per jugar la malastrugança no va permetre aconseguir un gol importantíssim per passar a un 12 a 14 i així aconseguir ajustar el partit i de passada posar nervioses a les Barcelonines, en canvi a la següent jugada aquestes sí van aprofitar la seva oportunitat i van marcar deixant un 11 a 15 definitiu.
El punt positiu del partit i del transcurs de la temporada és que cada vegada s’està més a prop de poder competir de tu a tu amb equips que a la primera volta semblaven molt superiors.

SAMPERE, Adela; AGUSTÍ, Alba (3); JAIME, Zaida (1); ALBELLA, Ester (4); AGUILERA, Beth ; FONT, Núria (1); ORÓS, Paula; DESEURA, Gemma; FONT, Laura; CARRASCO, Paula; VENTOLÀ, Anna.