dimecres, 16 de gener del 2013

Juvenil

CN Olot 11 –  14 CN Molins de Rei (1-3; 1-4; 3-3; 6-4)
Diumenge 13 de gener de 2013

Tocava començar el 2013 enfrontant-se amb el primer classificat que contava tots els seus partit amb victòries, s’enfrontaven el 1r i el 2n, únics invictes;i el partit no va defraudar.
El CN Molins de Rei va demostrar ser un equip molt dur i molt fort físicament; es va presentar com a un bloc conjuntat. Per contrarestar-ho el CN Olot va presentar-se decidit a lluitar-ho tot i no tirar la tovallola en cap moment encara que el resultat fos advers, per demostrar que la piscina de les Tries és un fortí on les victòries s’han de suar.
I així va ser. Malauradament els olotins van deixar escapar el partit en 7 minuts dolents de la primera mitja part, on van permetre als visitants fer un parcial de 0 a 7. Tot presagiava una derrota contundent, però a partir d’aquell moment la intensitat defensiva i la pressa de decisió en atac van fer ressorgir als garrotxins que amb el cor i el cap fred van començar a donar la lluita que tots esperaven.
Malgrat el canvi en el nivell de joc, la regularitat dels visitants van impedir als locals poder apropar-se a menys de tres gols, ja que ràpidament després que els olotins aconseguissin marcar aquests neutralitzaven aquest gol amb un altre.
Felicitar als olotins que van fer que els del Baix Llobregat haguessin d’esforçar-se al màxim per tirar el partit endavant. Tot i la derrota, els de la garrotxa van presentar les credencials per ser candidats per lluitar per les places de promoció.

REYES, Marc; IBERN, Jan (2); VELASCO, Gerard (1); ORTIZ, Pol; LUQUE, Fran; RODEJA, Nil; VENTOLÀ, Joan; ABEL, Arnau (6); BOIX, Martí; COLOMER, Sergi (2); ABEL, Pau.