dimarts, 29 de gener del 2013

Catalana Preferent Masculina

CN Vallirana 8 – CN Olot 21 (1-7 ; 3-4 ; 1-5 ; 3-5)
Dissabte 26 de gener de 2013

Partit resolt en els primers 4 minuts de joc amb un parcial de 0 a 6. Els visitants van treballar a un ritme molt intens durant els primers minuts de joc amb una defensa molt dinàmica, que començava amb els defenses boies portant a aquests fins als 5 metres donant moltes facilitats als defensor d’arc per arribar a les col•laboracions. Excel•lent treball d’equip, cada recuperació era transformada en gol mitjançant un contraatac organitzat a la perfecció i quan la contra no era possible l’excel•lent treball dels boies per guanyar la posició i de l’arc per assistir-los feia que el joc fos molt més senzill.
A partir del tercer quart els olotins van aprofitar per practicar diferents tipus de defenses de cara al proper rival el CW Universitat Autònoma líder invicte de la lliga. Gran partit el que ens espera el proper dissabte a les 19.00 hores a la piscina de les Tries.

MARTÍN, Gilbert; EL OUARIK, Abdel; GUTIERREZ, Àngel (2); ROURA, David; BAÑOS, Izan (1); LOBATO, Abel; REIXACH, Marc (4); IBERN, Jan; PLANA, Jesús (2); PUERTO, Daniel; PLANA, Ferran (3); COLOMER, Sergi (6); ABEL, Arnau (3).