dimecres, 16 de gener del 2013

Infantil

CN Olot 9 –  CE Mediterrani F. 18 (2-2; 3-4; 1-1; 0-5; 0-6; 2-1)
Diumenge13 de gener de 2013

L’equip combinat infantil amb aquest partit encarava la recta final d’aquesta primera fase rebent a casa les jugadores del Club Esportiu Mediterrani.
Després del partit de la primera volta, tot semblava que seria un partit sense massa història, però després del succeït dins de l’aigua es poden extreure dues lectures ben diferents.
La primera és que es continua en la mateixa línia de resultats, contra equips que aconsegueixen marcar amb facilitat com ho demostra la diferència de gols que es reflecteix en els marcadors finals. Però si es mira més en el detall, el resultat quart a quart, es comprova que la diferència de gols es fa en el quart i cinquè període del partit, el que dóna a entendre que els altres períodes han estat igualats, un gol a sobre o a sota, lluitats de tu a tu, cada equip aprofitant les seves armes.
A partir d’aquí s’entén que el problema rau en que quan s’acaba la gasolina, els errors es multipliquen exponencialment i la presa de decisions és totalment ineficaç.

PONS, Lluc; MARTÍ, Gerard; Isaac; PUJOLAR, Marc; FONT, Helena; VENTRESCA, Uliano; CRIBERO, Adrià; RUIZ, Francesc; PEREZ, Gerard; CAHIS, Eloi