dimecres, 16 de gener del 2013

Catalana Preferent Masculina

CE Picornell 9 - CN Olot 10 (0-3; 3-1; 3-4; 3-2)
Dissabte 12 de gener de 2013

Bon començament de la segona volta en una piscina molt complicada per les seves dimensions i davant d’un rival directe per poder quedar dins dels tres primers en aquesta primera fase.
En el primer quart els visitants van desplegar un molt bon joc en defensa i un gran encert en atac. Cosa que va permetre als olotins tancar un primer quart amb un 0 a 3. Però no es podien relaxar, ja que davant hi havia un equip amb molta experiència i que tenen les dimensions de la piscina ben agafades.
A partir del segon quart, aquestes van començar a fer mal als visitants que van acusar el l cansament i com a conseqüència les idees no sortien amb la mateixa fluïdesa del principi, fet que va ser aprofitat molt bé pels locals que amb un 3 a 1 es van a enganxar una altra vegada. A partir d’aquest moment els olotins no van poder distanciar-se de més de dos gols ni imperdir que els visitants mitjançant llançaments exteriors s’apropessin contínuament fins a igualar el partit a falta de 3 minuts.
Malgrat el cansament i després de defensar una jugada d’inferioritat numèrica intensament els del CN Olot van poder sortir al contraatac per marcar el 9 a 10 final a falta d’1 minut per finalitzar el partit.
Cal destacar la fermesa de l’equip per poder sobreposar-se al desgast físic i poder emportar-se els dos punts cap a la garrotxa. Era molt important començar el 2013 amb una victòria.
El proper dissabte hi ha un altre partit complicat davant el CN Molins de Rei, 4t classificat.

MARTÍN, Gilbert; GUTIERREZ, Àngel (2); ROURA, David; BAÑOS, Izan; LOBATO, Abel; REIXACH, Marc (1); IBERN, Jan (1); PLANA, Jesús (1); PUERTO, Daniel; PLANA, Ferran (1); COLOMER, Sergi (2); ABEL, Arnau (2).