divendres, 25 de gener del 2013

Juvenil

CN Poble Nou 7 – CN Olot 14 (2-3 ; 2-4 ; 0-6 ; 3-1)
Diumenge 20 de gener de 2013

Partit que a priori no havia de presentar gaire complicacions , calia que els visitants no es relaxessin per enportar-se els dos punts.
El partit va estar marcat fonamentalment per dos aspectes, la falta d’encert dels visitants que van fallar moltes opcions de gol i la poca quantitat de jugadors dels locals, només 8 fet que va propiciar que al començament del segon quart es quedessin sense canvis per l’eliminació amb tres faltes d’un dels jugadors. A partir d’aquell moment els visitants només necessitaven tenir paciència i treballar correctament perquè la victòria estava quasi assegurada.
Amb un parcial de 0 a 6 al tercer quart, els olotins van sentenciar el partit i van aconseguir que els dos punts  anessin cap a la garrotxa.

REYES, Marc (1); IBERN, Jan (2); VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; LUQUE, Fran (2); RODEJA, Nil; VENTOLÀ, Joan(1); ABEL, Arnau (6); BOIX, Martí; COLOMER, Sergi (2); ABEL, Pau.