dimarts, 20 de maig del 2014

ALEVÍ

CN Premià 5 – CN Olot 6 (0-1; 1-0; -1; -2; 0-1; 2-1)
Diumenge 18 de maig de 2014

Penúltim partit de la temporada dels més menuts de la secció i primera victòria de la temporada!
Una victòria molt treballada, on els garrotxins conscients que aquesta podia ser una de les últimes oportunitats per poder estrenar el caseller de victòries van sortir molt concentrats i amb molta energia.
Fins el penúltim període cap dels equips havia pogut  posar més d’un gol de distància, però a falta de 3 minuts per jugar els olotins van aconseguir posar un 3 a 6 en el marcador quasi definitiu. Una situació desconeguda per l’equip que es va veure superat per la situació i  a falta de un minut per finalitzar el partit els locals van  aconseguir acostar-se a només un gol (5-6).
L’últim minut va ser molt intens i de molta emoció, ple d'imprecisions, pèrdues de pilota insòlites, llançaments fallats quan ja s’estava cantant gol, etc..
Però després de tot els olotins varen poder gaudir de la seva primera victòria per quasi tancar l'any (només queda un partit) amb alegria i amb molta il•lusió dipositada en la propera temporada. Conscients que això ha sigut un petit pas i que han de treballar molt durant l’estiu per continuar millorant.

CURRIUS, Gerard; MARTÍ, Isaac; NASPLEDA, Aleix; PLANELLA, Ferran; RUIZ, Alvaro; LUQUE, Eloi; VILA, Biel; CALDELAS, Aleksander; ALABAU, Marc; BABIANO, Sergi; RIAL, Guillem.