dilluns, 19 de maig del 2014

INFANTIL

CN Sant Andreu F. 11 – CN Olot 7 (1-1; 3-1; 4-1; 1-2; 1-2; 1-0)
Dissabte 11 de maig de 2014

Primera derrota en aquesta fase dels olotins que es van desplaçar a la piscina del CN Sant Andreu Femení.
Aquesta vegada les barcelonines contaven amb la seva millora jugadora, autora de 7 gols, i els olotins no varen tenir les idees clares en cap moment.
La clau del partit va ser la jugadora número 4 rival, la van defensar diferents jugadors i tots amb la mateixa sort, la majoria de vegades expulsió o penal i quan no era així gol. Va ser molt difícil poder controlar-la.
En la faceta ofensiva els de la garrotxa tampoc van estar gaire be, per moments no havia ordre i això facilitava la defensa local que treballava molt be la posició horitzontal i els desplaçaments, tampoc les passades varen ser bones fet que provocava moltes perdudes de pilotes. Però quan els de la garrotxa estaven ordenats podien fer mal, sobretot des de la posició de boia.
A destacar que malgrat el resultat advers, els visitants, en cap moment van llançar la tovallola i van lluitar en tot moment per intentar revertir el resultat. Al començament de l’última part els olotins van disposar de varies jugades per poder retallar distàncies, però la falta d’encert en l’última passada lo impedia.
Només queden dos partits per acabar la temporada, un últim esforç!

SEGURA, Biel; MARTÍ, Gerard, LUQUE, Eloi; CASADEVALL, Arnau; COMA, Marc; AGUILERA, Ivan; MARTÍ, Isaac; RUBIO, Jordi; RAZVAN, Iulian; RUIZ, Francesc; SOAZ, Eric;  RUSCADA, Aniol.