dijous, 29 de maig del 2014

ALEVÍ

AE Santa Eulàlia 14 – CN Olot 1 (3-0; 3-0; 2-0; 4-0; 1-0; 1-1)
Diumenge 25 de maig de 2014

Els alevins afrontaven l’última jornada de la temporada amb un partit complicat pels petits casquets olotins. I així va ser. Tot i que ho van provar no van poder fer res contra un rival clarament superior i amb molta més experiència ja que com mínim fa 2 anys més que juguen waterpolo que els olotins, handicap al qual sempre s'hi ha de fer front.
L’equip barceloní va fer servir com principal arma ofensiva el contraatac aprofitant-se dels errors en les passades olotines per poder sortir amb superioritat.
En el apartat ofensiu els visitants no van saber aprofitar les ocasions de les quals van disposar i això es va veure reflectit en la gran diferència del marcador final.
Al llarg de la temporada els jugadors del CN Olot han mostrar una molt bona evolució, encara lluny dels equips de barcelona, però pel camí del treball i l’esforç com fins ara continuaran millorant.
Esperem que temporada rere temporada continuïn creixent com a esportistes i persones.

MOLTES FELICITATS!

CURRIUS, Gerard; MARTÍ, Isaac; NASPLEDA, Aleix; PLANELLA, Ferran; RUIZ, Alvaro; LUQUE, Eloi; CALDELAS, Aleksander; ALABAU, Marc; RIAL, Guillem; GASCÓ, Frnacesc.