dijous, 29 de maig del 2014

INFANTIL

AE Santa Eulàlia 5 – CN Olot 11 (0-3; 1-3; 1-3; 2-1; 1-1; 0-0)
Diumenge 25 de maig de 2014

Últim partit oficial de temporada pels infantils del club, i aquest es fa resoldre novament amb una altra victòria per arrodonir una gran tercera fase de la competició Catalana.
El partit des de bon començament va ser controlat pels olotins que amb una gran defensa van aconseguir robar moltes pilotes a l’arc i sortir ràpidament a la contra per aconseguir situacions fàcils de gol. Amb aquest guió es van posar per davant en el marcador i no es va veure perillar en cap moment la victòria gràcies al gran treball des del primer a l’últim jugador.
Com a resum de la temporada podem dir que els joves waterpolistes han pujat un esgraó en la seva progressió esportiva i molts aprenentatges ja estan plenament assentats. Sobretot destacar el gran augment de nivell en l’aspecte defensiu, importantíssim de cara al futur.
Així que des de la secció de waterpolo només ens queda felicitar-los pel gran final de temporada i animar-los a seguir treballant dia a dia, entrenament a entrenament i partit a partit, perquè aquesta progressió esportiva no quedi mai estancada.
FELICITATS A TOTS!!!!

SEGURA, Biel; MARTÍ, Gerard; CASADEVALL, Arnau; COMA, Marc; AGUILERA, Ivan; COMA, Joan; RUBIO, Jordi; RAZVAN, Iulian; RUIZ, Francesc; SOAZ, Eric i RUSCADA Aniol.