dimarts, 20 de maig del 2014

CADET

CN Olot  16- CN Montjuïc 17 (5-5 ; 3-4 ; 3-4 ; 5-4)
Dissabte 17 de maig de 2014

Partit boig el del dissabte a la piscina de les Tries, tal i com el resultat el reflecteix les defenses no van donar senyal de vida. Resultat més acord a un partit d' handbol que de waterpolo.
El partit va ser gol a gol, però els de la Garrotxa sempre varen anar a remolc, en cap moment varen poder posar-se per davant en el marcador.
El partit olotí va estar marcat per la falta d’encert en la presa de decisions a nivell ofensiu i defensiu, fet que va provocar per moments un descontrol en el partit.
Malgrat el joc desenvolupat pels locals, a falta de 22 segons per finalitzar el partit, els olotins van aconseguir empatar a 16. Però l’alegria va durar 17 segons, ja que els visitants aprofitaren una jugada de superioritat numèrica amb la col•laboració dels locals per sentenciar el partit. Els olotins es van quedar mirant com definia un jugador del Montjuïc, pensant que faria gol i no varen anar a buscar el rebot. Els barcelonins molt més ficats en el partit, sabent que era l’última opció que tenien varen guanyar aquell rebot i sense cap tipus d’oposició van posar el 16 a 17 final.
Només queda un partit per tancar la temporada oficial i els cadets han de donar un imatge diferent a la del dissabte passat per finalitzar la lliga amb un agradable sabor de boca.

SEGURA, Biel; MARTÍ, Gerard; SOAZ, Èric; LUQUE, Fran (4); RUIZ, Francesc; BOIX, Martí (4); ABEL, Pau (5); RODEJA, Nil (3); RUBIO, Jordi; AGUILERA, Ivan.