dilluns, 5 de maig del 2014

INFANTIL

CN Olot 14 – AE Santa Eulàlia 5 (4-1; 2-2; 2-1; 1-0; 3-1; 2-1)
Diumenge 27 d'abril de 2014

Nova victòria dels infantils del club, aquesta vegada contra l’Associació Esportiva Santa Eulàlia de l’Hospitalet.
A priori podia ser un partit amb trampa, ja que feia més de 4 setmanes que no es competia des del darrer partit i a la vegada es venia del període de Setmana Santa, amb el que això implica de desconnexió.
Tot i així els joves waterpolistes van mostrar personalitat i des de bon principi van anar a per el partit, el que va provocar que ràpidament es posessin per davant del marcador i ja no es deixessin sorprendre en cap moment.
Els locals van saber treballar amb el marcador al seu favor i sobretot imposar a l’aigua el seu joc, basat principalment en una gran defensa, amb molta intensitat i amb moltes ajudes entre els companys sobretot en aquells jugadors visitants més perillosos.
Amb aquest guió van aconseguir anar ofegant poc a poc el rival fins a deixar-lo només en els 6 gols a favor que reflectia el marcador.
Després de la primera volta d’aquesta última fase de la lliga els olotins estan demostrant que han fet un pas endavant en el seu aprenentatge i per aquest motiu els resultats, però sobretot les sensacions que demostren a dins l’aigua fan ésser molt optimistes.

Segura. Biel, Marti. Gerard, Tarrus. Marc, Casadevall. Arnau, Coma. Marc, Aguilera. Ivan, Coma. Joan, Rubio. Jordi, Razvan. Iulian, Ruiz. Francesc, Soaz. Eric i Ruscada. Aniol.