dimecres, 16 de febrer del 2011

2a CATALANA FEMENINA

CN BADIA 10–9 CN OLOT (3-3; 2-1; 2-4; 3-1 )
Dissabte 12-02-2011

Injusta derrota la que va patir dissabte per la nit l’equip olotí a la piscina del Badia.
Després d’endarrerir-se el partit sense previ avís, ja de per sí a una hora anormal intempestiva, d’estar lluitant cadascuna de les accions del mateix amb coratge i intensitat, i d’afrontar-lo sense por, les jugadores del CN Olot també varen haver de fer front a un partit de 28 minuts i quatre segons més de regal; i a això no estaven preparades.
Amb un 9 a 9 en el marcador i 40 segons per disputar, les olotines van esgotar la seva possessió donant una opció de contraatac tallada incomprensiblement per l’entrenador de l’equip local a falta de quatre segons. La sorpresa va ser que en reiniciar el joc el marcador marcava 8 segons suficients per marcar el gol de la victòria davant la despistada defensa.
Quan es juga en camp contrari i els àrbitres donen aquestes facilitats és difícil protestar i demanar explicacions que només es van reduir a un “ faltaven 8 segons, faltaven 8 segons”. Amb només un aclariment n’hi ha prou, encara que aquest sigui qüestionable.

DESEURA, Gemma; ALBELLA, Ester (3); SALVADOR, Coral; CARRASCO, Paula; SANCHEZ, Marina; JAIME, Zaida (1); AGUSTÍ, Alba (2); ARGUILEA, Lorena (1); MASSEGUR, Bàrbara (1); GARRIGA, Vanessa; NOGUÉ, Vanesa; DOMENE, Mar; FONT, Laura (1); ALARCÓN, Sheila.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Noies, després d'aquesta derrota injusta quant ens les tornem a trobar anirem a tope i guanyarem com sigui!!!

I que ningu se senti culpable de res, perquè no és culpa nostre, sinó és culpa dels altres i els àrbitres que són uns lladres.

Ànims i a seguir endevant que podem!!!!