dimarts, 8 de febrer del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CN OLOT 10–8 AE SANTA EULÀLIA (2-1 ; 4-1 ; 2-2 ; 2-4)
Dissabte 05-02-2011

Victòria important del CN Olot per continuar sumant i  recuperar les bones sensacions després de l’última derrota a Montjuïc.
Els olotins van plantejar el partit amb moltes modificacions respecte a la setmana anterior. L’equip local com la majoria dels partits va sortir una mica espès, però a mesura que anaven passant els minuts, es van anant relaxant i es va començar a realitzar un joc més atractiu. El millor moment de l’equip va ser durant el segon quart, on amb un parcial de 4 a 0 ja es va sentenciar el partit.
Però la segona meitat va ser diferent. Els olotins es van anar del partit i van començar a protestar decisions arbitrals, fet que va provocar la desconcentració de l’equip i en cap moment es va poder retornar al bon joc mostrat durant el segon quart.
Sense desenvolupar un gran nivell de joc, cal destacar el moviment de l’equip i el dinamisme, buscant generar opcions per finalitzar cada jugada, malgrat la poca efectivitat.
El més important, però, era que els olotins comencin a creure que poden estar lluitant al capdavant de la classificació i que són un equip que està per sobre de les individualitats i que es poden recolzar en qualsevol d'ells quan no tenen un bon dia.
Aquesta segona volta serà de gran dificultat i cada partit s’hauran d’esforçar al màxim per poder guanyar.

MARTIN, Gilbert; GUTIERREZ, Àngel (1); RAVIÑA, Cèsar; ALBELLA, Jordi; REIXACH, Marc (3); PLANA, Jesús (4); SOY, Sergi; GASULLA, Miquel; IBERN, Jan; COLOMER, Sergi; ABEL, Arnau (2); BACH, Marc; AGUSTÍ, Jordi.