dimarts, 22 de febrer del 2011

CADET

CN RUBÍ 14–13 CN OLOT (3-4 ; 4-2 ; 5-2 ; 2-5)
Dissabte 19-02-2011

Aquest cap de setmana passat va començar la segona fase. L'objectiu es quedar entre els dos primers, un objectiu difícil però real i pel qual cal assolir un bon nivell de joc i sobretot molta regularitat.
Malgrat les esperances que envolten a l'equip, aquest dissabte no es va donar el començament esperat, ja que els olotins van perdre per un gol amb el CN Rubí.
El partit va estar marcat per l’absència del porter olotí, fet que va provocar que aquesta posició l'ocupés  un jugador de camp que tot i la seva falta d'experiència va realitzar un molt bon partit. Els locals coneixedors d’aquesta situació van jugar només a buscar llançaments per anar sumant; a més l’equip olotí no va tenir el millor dia  de cara a porteria ni tampoc amb les decicions que es prenien. Això sí, es va veure una gran actitud dels 8 jugadors del club que en cap moment van llançar la tovallola, fent pagar la derrota molt cara.

VELASCO, Gerard; COLOMER, Sergi (4); GASULLA, Miquel (5); IBERN, Jan; REYES, Marc; ABEL, Arnau (3); VENTOLÀ, Joan (1); ORTIZ, Pol.