dimarts, 1 de febrer del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CN MONTJUÏC B 7–6 CN OLOT (1-2 ; 1-0 ; 3-1 ; 2-3)
Dissabte 29-01-2011 a les 16.00 hores

Aquesta vegada no va poder ser, el CN Olot va perdre el segon partit de la temporada. Ja feia alguns partits que l’Olot havia millorat molt en defensa però és en atac on cada vegada li costa més poder fer gol.
La falta de recursos ofensius i les dimensions de la piscina que feien que els olotins arribessin amb poques energies a l’atac ,van provocar els errors de definició i una baixa efectivitat en el llançament, els olotins van fer 8 llançament dins dels tres pals (6 gols i 2 parades).
Ara s’ha de realitzar els canvis convenients per poder fer front a la segona volta amb més garanties, perquè els olotins ja no són novetat i en aquests segona ronda no serà gens fàcil portar els partits endavant. Els olotins han de continuar treballant i no es poden relaxar en cap moment, ja que aquesta és una lliga llarga i molt competitiva.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (2); RAVIÑA, Cèsar; ALBELLA, Jordi; REIXACH, Marc (1); PLANA, Jesús (2); SOY, Sergi; GASULLA, Miquel; AGUSTÍ, Jordi; COLOMER, Sergi (1); ABEL, Arnau; BACH, Marc..