dimarts, 1 de febrer del 2011

JUVENIL

CN OLOT 12–13 CN PREMIÀ (2-4 ; 3-3 ; 5-4 ; 2-2)
Diumenge 23-01-2011

Un altre cop. I ja en porten uns quants.
Va ser un altre d’aquests partits que es juguen fins l’última jugada, però aquest cop, a diferència del de dissabte contra l’ Atl.Barceloneta o el de la setmana passada contra l’Hospitalet, la intensitat va ser menor i això va resultar fatal per poder marcar les diferències davant un conjunt lleugerament inferior.
Els jugadors olotins, molts d’ells desdoblats en categories, es van notar cansats i poc dinàmics en el seu joc, sempre a remolc dels maresmencs.
Oportunitats de cara a gol que normalment ho són, van ser errades importants que a posteriori marcaren el resultat final; un exemple són els sis xuts errats només a l’última part.
Tot i així els joves jugadors del club van tornar a demostrar el seu caràcter i van ser-hi fins al final. Caldrà analitzar el perquè l’equip no juga comodament i amb paciència quan mana en el marcador, un handicap que moltes vegades es converteix en insalvable.
Com sempre un alè de suport per a ells i ganes per continuar mantenint aquesta línia de treball.

MELNYK, Anton; REYES, Marc; COLOMER, Sergi (2); IBERN, Jan (1); EL OUARIK, Abdel (1); ROURA, David; GASULLA, Miquel (5); ABEL, Arnau (2); CHERNOV, Vladys (1); PUERTO, Daniel; GARCÍA, Eric..