dimecres, 16 de febrer del 2011

3a CATALANA MASCULINA

AEN JÚPITER 12–11 CN OLOT (4-4 ; 5-2 ; 2-1 ; 1-4)
Dissabte 12-02-2011

Derrota inesperada per l’equip olotí. Aquests van pecar una mica de confiança i van començar el partit amb poca intensitat defensiva, davant un AEN Júpiter molt motivat i amb una excel•lent actitud per portar-se els tres punts.
En un principi els olotins estaven encertats en atac i d’aquesta forma suplien l'escassa intensitat defensiva, però quan el nivell d’encert va disminuir els locals va agafar una diferència que va arribar a ser de fins a 5 gols a la finalització del tercer quart.
Després d'una espectacular reacció, els olotins van poder posar-se a un gol de diferència a falta de tres minuts de joc, però al final no es va poder empatar el partit.
Aquest partit ha de servir als olotins per veure la importància de començar cada partit al 100% de concentració en una categoria que així ho demana.

MARTIN, Gilbert; GUTIERREZ, Àngel; RAVIÑA, Cèsar; ALBELLA, Jordi (3); REIXACH, Marc (1); PLANA, Jesús (4); GASULLA, Miquel (1); IBERN, Jan; COLOMER, Sergi; ABEL, Arnau; BACH, Marc (2); AGUSTÍ, Jordi.