dimarts, 8 de febrer del 2011

JUVENIL

CN OLOT 9–7 CN POBLE NOU (1-2; 4-0; 3-3; 1-2)
Diumenge 06-02-2011

Partit discret el que van realitzar els juvenils aquest cap de setmana passat a la seva piscina.
Davant d’un equip força inferior, l’Olot no va imposar-se amb la claretat que s’esperava. No per falta de joc i oportunitats, que les van tenir, sino més per falta d’encert de cara a porteria i sobretot d'entesa entre els mateixos jugadors, fet que va facilitar massa la feina de l’equip visitant.
Tot i així el partit va servir per poder donar minuts importants a tots els jugadors, amb l’objectiu de poder anivellar el joc sigui quina sigui la combinació de jugadors que estigui a l’aigua lluitant pel partit.
Després d’un inici força dolent, l’equip es va anar centrant per, com a mínim, acabar manant en el marcador que era l’objectiu inicial. A partir d’aquí i amb diferents alts i baixos, els jugadors olotins van anar jugant només per inèrcia, conscients que el partit no perillava, però tampoc convençuts que amb una petita estirada podien haver sentenciat abans i al mateix temps poder disfrutar d’aquells moments de bon joc que sovint ens donen.
I és que aquest equip dóna la sensació que té un potencial boníssim del qual, ja en aquest moment, se’n beneficia fins i tot l’equip sènior del club. El fet de mantenir un ritme tan alt de partits fa que l'evolució d'aquests jugadors sigui també molt alta i això permet comptar amb ells en un futur no tan llunyà.

MELNYK, Anton; COLOMER, Sergi (1); IBERN, Jan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David; GASULLA, Miquel (5); ABEL, Arnau (2); CHERNOV, Vladys; PUERTO, Daniel (1); GARCÍA, Eric; PONS, Joan.