dijous, 13 de febrer del 2014

ALEVÍ

CN Sant Feliu 11 – CN Olot 4 (2-1; 3-1; 2-0;1–0; 0-1; 3-1)
Diumenge 9 de febrer de 2014

Molt bon partit dels garrotxins, on es va veure a l’aigua la feina feta durant aquestes darreres setmanes. Els olotins  van estar molt agressius en defensa i van buscar en tot moment ficar-se en línia de passada, fet que els va fer recuperar una gran quantitat de pilotes.
Aquest partit doncs, va resultar ser un gran salt endavant, prova d’això va ser la felicitació de l’entrenador de l’equip contrari, el qual, havia quedat sorprès del progrés que havien fet els olotins en tant poc temps, és també un símptoma clar veure la màxima anotació olotina en un partit i el mínim de gols encaixats també.
Encara estan molt lluny dels equips de Barcelona i rodalies, però la línia de treball és la correcta. Cal continuar amb aquest entusiasme, aquesta empenta i  esforç per fer les coses bé i continuant creixent com  a jugadors i persones.

MOLTES FELICITATS PEL GRAN PARTIT!

CURRIUS, Gerard; GASCÓ, Francesc; MARTÍ, Isaac; NASPLEDA, Aleix; FERNANDEZ, Daniel; PLANELLA, Ferran; RUIZ, Alvaro; LUQUE, Eloi; VILA, Biel; CALDELAS, Aleksander; ALABAU, Marc; BABIANO, Sergi.