CADET

CN OLOT 5 – CN Martorell/Vallirana 13 (1-3; 3-6; 0-3; 1-1)
Dissabte 15 de febrer de 2014

Partit molt fluix, d’un irregular equip cadet.
Els locals no varen tenir cap opció de guanyar, només varen poder portar l’iniciativa en els primers minuts, però un 0 a 3 a l’últim minut del primer quart va resultar ser molt dur pels olotins.
La falta de regularitat de l’equip va donar moltes opcions als visitants que assabentats que sobre els papers seria un partit igualat no van desaprofitar cap moment per a distanciar-se i poder jugar a plaer.

D’aquesta manera els garrotxins sumen una derrota més, merescuda aquesta, i estan molt lluny de la imatge real que pot donar aquest equip, estan jugant molt per sota de les seves possibilitats. Això haurà de canviar de cara la segona volta que comença el proper dissabte a Horta.

PONS, Lluc; MARTÍ, Gerard; PUJOLAR, Marc; LUQUE, Fran (1); RUIZ, Francesc; RODEJA, Nil (3); BOIX, Martí (1); COMA, Marc; CASADEVALL, Arnau; RUBIO, Jordi.