TERCERA NACIONAL

CN Badia 11 – CN Olot 10 (1-4; 2-3; 6-3; 2-0)
Dissabte 22 de febrer de 2014

Dues primeres parts molt bones no van ser suficients.
Els olotins conscients de la importància del partit varen sortir molt endollats. Amb molt bona intensitat defensiva i amb un bon percentatge d’encert en els llançaments. D’aquesta manera els de la garrotxa es van anar distanciant fins al 3 a 7 al finalitzar el segon quart.
Fins aquest moment tot més o menys normal, però tot i tenir un àrbitre, el Sr. M. Olivares que volia perjudicar als de la garrotxa com ja ha fet en altres ocasions,  el nivell de joc dels olotins es va mantenir força alt i conservant la diferència. En el tercer quart tot va canviar pels olotins, es varen relaxar i el Badia va aprofitar per empatar el partit. Ràpidament els visitants varen recuperar l’avantatge per tancar el tercer quart amb només un gols per sobre, malauradament s’havia perdut l’avantatge de 4 gols que havien arribat a tenir.
Quedaven 8 minuts per jugar amb un Olot nerviós i un Badia crescut i amb molta empenta i un àrbitre que tenia com  a objectiu perjudicar als visitants. I ho va aconseguir; el Badia es va posar per primera vegada  per sobre a falta de 2 minuts per jugar-se  i amb una jugada de superioritat numèrica, però el resultat ja no es va modificar.
Els olotins van pagar molt car la desfeta del tercer quart, però és molt complicat quan un àrbitre no fa res més que buscar les pessigolles. Els olotins que centren el seu joc en la boia van disposar només de 3 jugades de superioritat numèrica i 2 penals. En aquest mateix temps  els locals varen tenir 12 jugades de superioritat numèrica i 3 penals, massa desequilibrat!.
Després de veure  que gent com el senyor Olivares, que teòricament ha de ser imparcial i preocupar-se pel bon desenvolupament del partit, acaba tenint tanta influència en el resultat, actuant amb mala fe vers un dels equips, la impotència que et queda és desesperant.
Felicitar al CN Badia, perquè en cap moment van rendir-se i va jugar les seves cartes i es van emportar dos punts que eren de vital importància pels dos equips.

PLANA, Ferran; VENTOLÀ, Joan; GUTIERREZ, Àngel; ROURA, David; ABEL, Pau; ABEL, Arnau (5); IBERN, Jan; PUERTO, Daniel; REIXACH, Marc (2); ORTIZ, Pol; COLOMER, Sergi (3); EL OUARIK, Abdel; PONS, Lluc.