TERCERA NACIONAL

CN Olot 11 – CN Mataró B 16 (2-4; 4-4 ; 4-3 ; 1-5)
Dissabte 1 de febrer de 2014

Dos últims minuts fatídics van sentenciar l’Olot.
Els garrotxins van afrontar el primer partit de la segona volta amb una baixa important a la porteria i davant el líder. Tot ja feia indicar que era molt complicat poder treure algun punt.
El partit va començar com s’esperava; l’equip visitant va portar la iniciativa i els olotins van anar a remolc. Malgrat tot, els locals no varen conformar-se amb aquest paper i  una bona combinació entre el joc interior, que va obligar als visitants a tancar-se, va permetre treure rendiment als llançaments exteriors i quan no es tapaven aquestes les pilotes arribaven als boies que traient expulsions per poder transformar les jugades de superioritat numèrica (58% d’efectivitat, bon percentatge).
El partit va seguir aquest guió durant tot el partit fins als últims dos minuts quan els olotins van aconseguir acostar-se a només un gol, gràcies també a tres aturades importants del porter substitut. Tot seguit els del Maresme van desplegar el seu potencial físic i la seva tècnica individual, molt superior a qualsevol equip de la lliga, per marcar en només en 2 minuts 4 gols i sentenciar el partit amb l’ 11 a 16 final.
Bon partit dels garrotxins que s’han de concentrar per guanyar els punts als rivals directes per poder mantenir la categoria.

PONS, Lluc; VENTOLÀ, Joan (1); GUTIERREZ, Àngel (1); ROURA, David; BAÑOS, Izan; ABEL, Arnau (4); IBERN, Jan (1); PUERTO, Daniel; REIXACH, Marc (2); EL FENNIR, Vladyslav; EL OUARIK, Abdel; COLOMER, Sergi (2).