diumenge, 9 de febrer del 2014

INFANTILS

CN Premià 10 – CN Olot 7 (2-0; 2-1; 0-3; 4-0; 2-0; 0-3)
Diumenge 2 de febrer de2014

Partit amb moltes alternatives  en el marcador el que van disputar aquest passat diumenge els infantils de l’Olot.
Tot i que el resultat no va ser favorable, es va veure un partit molt entretingut on els olotins, tot i la derrota, van fer el millor partit de la temporada, tant en actitud com en ganes de fer les coses i sobretot en sacrifici i esperit d’equip.
El partit va començar dominant-lo l’equip local fins al 4-1, però en el tercer quart els visitants van ser capaços de reaccionar i tornar la igualtat posant el 4 a 4 que reflectia el marcador al final del tercer quart. Els 2 següents quarts van ser desastrosos pels visitants, ja que les errades que es van cometre van propiciar gols locals que van fer esvair les escasses possibilitats de victòria que quedaven. Tot i així una reacció d’orgull al darrer quart va permetre al olotins deixar el marcador una mica més a ajustat que va fer justícia al que relament va passar a l’aigua.

Segura. Biel, Marti, Gerard, Tarrus. Marc, Casadevall. Arnau, Coma. Marc, Aguilera. Ivan, Rubio. Jordi, RAZVAN, Iulian; Ruiz. Francesc, Soaz. Eric i Ruscada. Aniol.