CADET

UE Horta 19 – CN Olot 14 (3-2; 5-5; 5-3; 6-4)
Dissabte 22 de febrer de 2014

Partit marcat per la falta d’intensitat defensiva.
Els dos primers quarts varen ser un intercanvi de gols, les defenses quasi no van existir i els porters tampoc van estar encertats.
Els locals van buscar el joc interior  a la boia per poder definir o provocar expulsions i jugar l’home de més i marcar. En canvi els visitants treballaren amb el llançament exterior, principalment després de buscar la falta a prop de 5m.
Els olotins varen aguantar fins l’últim minut del tercer quart quan el resultat marcava un 11 a 10. A partir d’aquell moment un parcial de 6 a 1 en només 3 minuts van esborrar qualsevol possibilitat per guanyar el partit del olotins.
El marcador va quedar fixat en un  19 a 14 més semblant al d'un partit d’handbol.

PONS, Lluc; ABEL, Pau (3); MARTÍ, Gerard; PUJOLAR, Marc; SOAZ, Èric; LUQUE, Fran (3); RUIZ, Francesc; RODEJA, Nil (5); BOIX, Martí (3); CASADEVALL, Arnau.