dimarts, 18 de febrer del 2014

TERCERA NACIONAL

CN Olot 10 – CN Granollers 11 (1-1; 3-4; 2-2; 4-4)
Dissabte 15 de febrer de 2014

Els olotins van pagar molt car els errors individuals.
Els locals van  desaprofitar una excel·lent oportunitat per fer un pas endavant per la salvació, però la irregularitat i  la falta de concentració van tirar per terra les poques opcions de guanyar que varen tenir.
El partit va ser molt igualat, però amb una gran diferència: els garrotxins van donar quasi en safata 5 gols als visitants que juntament amb una pobra efectivitat d’1 de 5 en les primeres jugades de superioritat numèrica van permetre que els vallesans s'emportessin els 2 punts.
El partit es va decidir pels errors locals en defensa i van permetre a un equip com el Granollers arribar amb vida als últims minuts del partit, fent el gol de la victòria a un minut per acabar-se el partit.

El proper partit és de vital importància per les aspiracions olotines. Els de la Garrotxa visiten al CN Badia, avant penúltim classificat; una derrota dels garrotxins els deixaria a 6 punts de la salvació amb només 14 punts en joc.

PLANA, Ferran; VENTOLÀ, Joan; ROURA, David; BAÑOS, Izan; ABEL, Arnau (6); IBERN, Jan (1); PUERTO, Daniel; REIXACH, Marc (2); ORTIZ, Pol; COLOMER, Sergi (1); EL OUARIK, Abdel; PONS, Lluc.