dimarts, 3 de febrer del 2009

Felicitats Gerard Reixach

Foto: Collage den Gerard Reixach.


Bé, es posa un "post" den Gerard Reixach, probablament el noi amb un nivell més elevat d'entre els menys veterans. És un jugador molt polivalent, molt necessari dins l'equip, de fet, es veu; està dins l'alineació inicial. És un noi que li agrada moltissim l'esport, no aporta cap problema de convivència ni dins, ni fora de l'aigua; al contrari sempre està a on faci falta pel que faci falta.
Realment com a jugador, i com a persona, clar està, esperem que et quedis molt de temps més al C.N. Olot, això per els interessos més aviat personals, però s'ha de ser realista, i en una part, també ens agradaria, que marxessis a un club potencialment parlant més dur, i que puguis arribar a ser un waterpolista com es sol dir; "d'èlit". De fet, per això està entrenant de valent, a Barcelona, al centre d'alt rendiment "Joaquim Blume", amb els jugadors que probablament són els millors de Catalunya, si més no els seleccionats per els seleccionadors catalans.


Bé doncs el noi tan jove del que estavem parlant, en Gerard, avui ha complert els seus 16 anys, i de part del cos tècnic i dels teus companys d'equip, et desitgem que en puguem celebrar molts més junts.



Gràcies.