dilluns, 16 de febrer del 2009

Resultat i crònica dels absoluts (14/02)

C.N. Molins 14-7 C.N. OLOT

L’Olot es va endur una derrota previsible davant del CN Molins de Rei, segon classificat.
El de casa que d’entrada ja perdien per 3 a 0, es varen saber sobreposar i acabar el primer quart perdent només d’un gol.
Ja al segon quart, els locals varen imposar el seu joc físic per anar-se distanciant en el marcador. Es varen mostrar físicament molt superiors al Garrotxins, que es varen veure superats en totes les facetes del joc.
A més, els nostres jugadors no es varen saber defensar bé; els boies locals es varen despatxar a gust fent el joc que volien i per a tots els gustos: dels 14 gols, 8 els varen fer els dos boies.
Aquest dissabte l’Olot rep el penúltim de la classificació, l’Alcorcón B. Un partit molt esperat, abans perquè era el rival directe per la lluita per a la promoció; ara perquè pot ser un dels pocs partits amb possibilitats de guanyar tal i com tenim actualment la plantilla.