dilluns, 23 de febrer del 2009

Resultat i crònica dels absoluts (21/02)

CN OLOT 17-14 CN Alcorcón

L’Olot va rebre al penúltim classificat en un partit que es va saldar amb una victòria local, la primera de la temporada.
El partit disputat ahir a les Tries va ser molt intens amb un joc molt directe per part de tots dos equips.
L’Olot va agafar ràpidament una avantatge de quatre gols i va acabar el primer quart amb un 6 a 2 molt fàcil, semblava que els locals no tindrien cap problema de portar-se els tres punts. Però es va patir més del compte.
Després de començar el segon quart amb una diferència de sis gols, els visitants van saber reaccionar fins apropar-se fins al 11 a 9, amb la possibilitat de reduir a la mínima diferencia amb una jugada de superioritat numèrica, això va fer tornar vell fantasmes del partit d’anada on l’Olot desprès d’anar guanyant per un 0 a 4, va veure com se l’escapaven els tres punts. Però aquesta vegada l’història no es va tornar a repetir i els locals va saber sobrepassar-se a l’empenta dels madrilenys i van distanciar-se una altra vegada amb 4 gols, renda que van anar administrant fins al final del partit.
El partit va estar marcat per la gran quantitat d’expulsions que van xiular els col·legiats, impedint qualsevol tipus de contacte. En aquest apartat del partit tot dos equips van estar malament (5 gols de 16 jugades en superioritat l’Olot i 4 de 16 l’Alcorcón), algunes vegades per mèrit de la defensa i la majoria per falta de criteri en la presa de decisions de l’atac. On si va estar molt encertat l’Olot, va ser en els llançaments amb una molt bona efectivitat.
Aquesta victòria que arriba una mica tard, dona alguna esperança a l’Olot, remotes, però diuen que és l’últim que s’ha de perdre.