dilluns, 9 de febrer del 2009

Resultat i crònica dels absoluts (7/02)

Foto: Els absoluts avans del partit davan de l'Helios.



C.N. OLOT 7-11 C.N. Helios



Aquest cap de setmana l’Olot ha rebut l’Hèlios (únic equip invicte de la categoria) que comptabilitza 11 victòries de 12 partits i 1 empat. La derrota dels de casa, juntament amb la victòria de l’Alcorcón B davant de la Universitat Autònoma, ens deixen encara més lluny de la zona de promoció.
Durant els primers 16 minuts, els nostres jugadors varen demostrar un bon nivell de joc. Però ja a la segona part del partit, va succeir el que passa a cada encontre: va decrementar el rendiment per la falta de físic de l’equip: ha passat a molts partits, però no hem après la lliçó. Estem amb l’aigua al coll.
Malgrat tot, cal destacar el bon nivell de joc del primer i segon quart, principalment l’apartat defensiu. Ressaltar també la molt bona actuació del porter durant tot el partit.
Amb tot però, no es va poder guanyar un rival clarament superior, que podia rodar tota la banqueta sense perjudicar el joc de l’equip. Aquest va ser el factor que va decantar la victòria cap els de Saragossa.
Ara només ens queda guanyar l’Alcorcón a casa, esperar que ells cedeixin algun punt i que l’Olot obtingui punts de partits que no estaven previstos.




Gràcies.