dimecres, 11 de febrer del 2009

Pròxim partit dels absoluts (14/02)

Foto: Els absoluts titulars fent el crit davan l'Helios.


Equips:
Molins - Olot
Lloc: A les instal·lacions del C.N. Molins
Data: Dissabte 14 de febrer
Hora: 18:00h.
Tècnic: Nelson Raviña


Els absoluts tenen un repte molt i molt complicat però importantissim. Guanyar davant el segon classificat, el C.N. Molins. A Olot, els absoluts van perdre per la mínima, 8-9, després d'una molt bona actuació tan en atac com en defensa. Però el resultat és molt enganyós car han passat masses coses, i la seva situació i la de l'Olot han canviat moltíssim. Això no vol dir que la victòria no sigui possible, però si complicada. A part de tot això, ells juguen a casa, amb una piscina de 50m. que als absoluts no se'ls hi donen molt bé.
I a més, tindran una complicació afegida, ja que els seus dos jugadors més joves, Abel Carrillo i Gerard Reixach, a les 13:30h tenen partit amb els de la seva categoria per edat, els cadets. Tot i així esperem que els nois estiguin al 100%.
També s'han de donar bones notícies, el lesionat des del passat dia 10 de gener, Marc Bach, de mica en mica es va reincorporant de nou a l'equip, ahir dimarts, ja va tocar pilota. Tot i no estar del tot recuperat, sembla que cada vegada estigui més aprop el moment de tornar a veure en Marc com el vam veure en els seus millors moments.



Gràcies.