dimarts, 12 de març del 2013

2a Catalana Femenina

CN Olot 5 Geieg 12 (1-3; 0-2; 1-3; 3-2)
Dissabte 9 de març de 2013

El poc encert de les olotines de cara el gol va facilitar la feina a les de Girona, que van demostrar perquè han estat en més d’una ocasió a la divisió d’honor del waterpolo femení.
Així és, d’oportunitats en varen tenir forces, però l’encert no va acompanyar i això restava opcions de lluitar per un resultat més ajustat.
En canvi la defensa va estar molt atenta i, comptant que el joc de les gironines era molt dinàmic i ràpid, es pot considerar que aquesta va estar al nivell que calia en un partit d’aquestes característiques.
Com sempre el fet de fer una bona defensa és senyal de bona actitud i l’Olot en partits com el d’aquest dissabte passat sap treure-la.
En els dos pròxims enfrontaments contra entitats que s’estan jugant l’ascens no hi ha cap dubte que aquesta tornarà a aparèixer, però caldrà complementar-la amb més eficàcia de cara a porteria.

SAMPERE, Adela; AGUSTÍ, Alba (2); JAIME, Zaida; ALBELLA, Ester (3); AGUILERA, Beth ; FONT, Núria; ORÓS, Paula; DESEURA, Gemma; SEGURA, Xènia; FONT, Laura; CARRASCO, Paula; LÓPEZ, Tània.