dimarts, 12 de març del 2013

Catalana Preferent Masculina

CN Olot 9 – CWU Autònoma 9 (2-2; 3-2; 3-3; 1-2)
Dissabte 09 de març de 2013

Un altre empat dels absoluts olotins, però a diferència del cap de setmana passat les sensacions van ser completament diferents. Aquest va ser un empat amb el principal candidat a l’ascens i possiblement el millor partit dels olotins del que va de temporada.
Els locals van treballar molt seriosament durant els 32 minuts de joc.
En defensa, la gran col•locació i la intensitat que van aplicar els garrotxins en totes les posicions va provocar una gran quantitat de recuperacions amb braços i amb col•laboracions robant pilotes com a resultat, això va complicar molt la feina dels visitants.
En atac els visitants no van posar massa resistència al sistema d’atac planejat pels locals que van complir fins al final amb el guió establert pel partit.
El de dissabte va ser un gran partit amb una grada força plena que va poder gaudir d’un gran nivell de waterpolo amb dos equips entregats i desplegant un molt bon joc.
El proper cap de setmana visita la piscina de Les Tries el CN Igualada i els olotins haurien de guanyar per seguir sumant i apropant-se a l’objectiu final.

MARTÍN, Gilbert; EL OUARIK, Abdel; GUTIERREZ, Àngel; ROURA, David; BAÑOS, Izan; LOBATO, Abel; REIXACH, Marc; IBERN, Jan; PLANA, Jesús (7); PUERTO, Daniel; PLANA, Ferran; COLOMER, Sergi; ABEL, Arnau (2).