dimarts, 26 de març del 2013

Catalana Preferent Masculina

CN Olot 16 – CN Picornell 7 (5-1; 3-1; 3-2; 5-3)
Dissabte 23 de març de 2013

El d’aquest dissabte resultava ser un enfrontament complicat per diferents circumstàncies, pel rival i per les absències que tenia l’equip olotí, però els jugadors olotins van demostrar que han madurat com a equip i que no importa quins siguin els que juguen, EL GRUP ESTÀ PER SOBRE DE LES INDIVIDUALITATS. Aquest factor és de gran importància pels esports de conjunt.
Els olotins conscients de la dificultat del partit van sortir molt intensos, marcant el territori, imposant el ritme de joc desitjat i posant una distància de 4 gols ràpidament a l’electrònic gràcies a un excel•lent treball interior en atac que donava moltes possibilitats de joc amb els boies i si la defensa s’obria es contrarestava amb llançaments des de l’arc quan els defensors baixaven a col•laborar.
En defensa, res a envejar de l’atac, molta mobilitat i molt sacrifici d’equip col•laborant en tot moment els uns amb els altres, recuperant una gran quantitat de pilotes i anul•lant les opcions d’atac dels visitants, cosa que va permetre acabar la primera meitat amb un marcador força contundent de 8 a 2.
Els dos quarts períodes que quedaven van ser per consolidar la victòria, després de 3 minuts de dubtes al començament del tercer quart, els olotins van sobreposar-se imposant una altra vegada el joc del principi guanyant els últims dos quarts fins al 16 a 7 final.
Després de la Setmana Santa, els olotins començaran amb la gira (5 partits de visitant), amb la visita a la piscina del CN Poble Nou B, un dels principals rivals per un lloc en la promoció.

MARTÍN, Gilbert; EL OUARIK, Abdel; GUTIERREZ, Àngel (3); ROURA, David; BAÑOS, Izan; LOBATO, Abel (1); REIXACH, Marc (5); IBERN, Jan; PUERTO, Daniel; COLOMER, Sergi (2); ABEL, Arnau (5).