dilluns, 4 de març del 2013

Aleví

CN Mataró 5 CN Olot 2 (1-0; 1-1; 2-0; 0-0; 1-0; 0-1)
Diumenge 3 de març de 2013

Aquest diumenge els olotins van rebre una d’aquelles derrotes que quan les analitzes veus que només els petits detalls van marcar la diferència.
Els del maresme són superiors ja que tenen un parell de jugadors molt mòbils i més forts físicament, però malgrat això els olotins van aconseguir neutralitzar aquesta desavantatge molt bé ja que en defensa sempre es mostren valents i incansables.
Va ser en atac on els olotins van pecar de falta d’encert. Van xutar més, però no millor. Els pals i els xuts precipitats sense buscar l’opció més correcte van evitar que el resultat fos més ajustat. Cal practicar més aquest aspecte.
A destacar el punt d’honor dels jugadors olotins ja que van haver de fer front a un equip molt dur, que basava el joc amb el cos a cos i de vegades ratllava la violència. Els nois van aguantar tot el partit sense perdre els nervis. 

SEGURA, Biel; CASADEVALL, Arnau; TARRUS, Marc; AGUILERA, Ivan; MARTÍ, Isaac; COMA, Joan; COMA, Marc; GHICA, Iulian; VILA, Biel; RUBIO, Jordi; CURRIUS, Gerard; NASPLEDA, Aleix; LUQUE, Eloi.