dimecres, 20 de març del 2013

2a Catalana Femenina

CN Olot 4 – CN Martorell 19 (0-5 ; 1-7 ; 1-5 ; 2-2)
Dissabte 16 de març de 2013

No va haver cap opció aquest dissabte passat contra les líders del grup, màximes candidates a l’ascens a final de temporada.
El Martorell va demostrar el per què són les millors aquest any, molt per sobre dels altres conjunts, i va mantenir un nivell molt alt de joc durant tot el partit.
Les Olotines van donar el màxim per contrarestar la diferència que suposa jugar contra un equip que ha estat durant les tres últimes temporades a primera divisió i que compta amb jugadores d’un nivell molt alt, però la diferència fou molta.
Les dues primeres parts van marcar la tònica del partit. Les barcelonines van basar el seu joc en fer entrades contínuament que costaven molt de controlar i que permetien finalitzar amb certa comoditat els atacs. En canvi l’atac olotí li costava trobar solucions a la forta pressió que rebia.
La part positiva del partit és que equips com aquest ens ensenyen que hi ha moltes maneres de jugar a waterpolo i que cal aprendre de totes elles per obrir el ventall de possibilitats.
Caldrà prendre’n nota.

SAMPERE, Adela; AGUSTÍ, Alba (1); JAIME, Zaida; LÓPEZ, Tània (1); ALBELLA, Ester (1); FONT, Núria; SEGURA, Xènia; DESEURA, Gemma; AGUILERA, Beth; CARRASCO, Paula; GARRIGA, Vanesa; FUENTES, Cristina (1).