dimarts, 12 de març del 2013

Juvenil

CN Manresa 13 – CN Olot 14 (2-3; 3-4; 5-4; 3-3)
Diumenge  de març de 2013

Cada vegada que s’enfronten aquests dos equips l’emoció està assegurada. Aquest diumenge no va ser l’excepció  i l’emoció va estar fins al final en el qual els locals van disposar d'un últim llançament per poder empatar el partit.
Des del primer minut semblava que tot seria com sempre, amb els manresans plantejant una zona selectiva i els olotins buscant doblar la boia per poder contrarestar aquest moviment defensiu. El primer i segon quart van tenir aquest guió.
Al començament del tercer quart els visitants van donar un cop sobre la taula i amb una gran intensitat defensiva i amb 3 minuts de molta claredat ofensiva es van distanciar a cinc gols (6 a 11).
Semblava que el partit estava sentenciat, però els garrotxins van facilitar molt la feina dels locals, ja que van cometre molts errors de passades i de presa de decisions al moment de finalitzar les jugades. Així els locals van arribar al 10 a 11 al tancament del tercer quart.
A l' últim va seguir la tònica del final de la tercera part, amb un Manresa que buscava igualar i amb un Olot que posava dos gols de diferència. En cap moment els visitants van permetre que els del Bages empatessin.
Així va finalitzar el partit amb una victòria visitant per la mínima que deixa als olotins amb la segona posició de la classificació.

IBERN, Jan (4); VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; LUQUE, Fran; RODEJA, Nil (1); VENTOLÀ, Joan; ABEL, Arnau (4); BOIX, Martí (1); COLOMER, Sergi (3); ABEL, Pau (1).