dimarts, 26 de març del 2013

Juvenil

CN Martorell 14 – CN Olot 15 (2-3;3-3;5-6;4-3)
Diumenge 24 de març de 2013

La victòria era important i es va aconseguir, però el joc de l’equip no va estar al nivell que aquest equip pot desenvolupar. Tenint present que en aquestes categories de formació el resultat no ho és tot, el principal objectiu és créixer com a jugador i persona i és en aquest punt que es pot considerar un bon partit.
Malgrat el baix nivell de joc desenvolupat els olotins sempre van lluitar pel partit i en cap moment es van rendir; van saber fer front a un rival dur que va portar el joc possiblement més enllà del permès en el reglament i en tot moment van conservar el cap fred per dedicar-se a jugar waterpolo que és el que millor fan a la piscina.
Aquest és un grup excel•lent, són amics i dins l’aigua s’entenen a la perfecció, sempre es deixen l’ànima pels companys i això sumat al sacrifici que demostren això fa que l’equip sigui més que la suma de tots el jugadors, hi ha SINERGIA.

REYES, Marc; IBERN, Jan; VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; LUQUE, Fran; RODEJA, Nil (1); VENTOLÀ, Joan (1); ABEL, Arnau (8); BOIX, Martí; COLOMER, Sergi (4); ABEL, Pau (1).